Groep 1-2

Welkom op de pagina van groep 1 en 2.

Bij ons in de klas spelen en leren we met elkaar. Voordat je 4 jaar wordt mag je 5 x van te voren bij ons komen kijken en mee spelen. Na deze 5 x mag je elke dag komen spelen. Voor de kinderen van groep 1 is dat maandag de hele dag, op dinsdag, donderdag en vrijdag tot 12 uur en op woensdag tot kwart over 12.

De kinderen van  groep 2 gaan op de dinsdag en donderdagmiddag ook gezellig naar school.

De hele week is juf Anna er om met de kinderen samen te leren en te spelen. We werken in de groep altijd met een thema en ontdekken zo de wereld om ons heen en wat er allemaal te beleven is in deze mooie wereld.

Op vrijdagmorgen krijgen wij gymles van meester Kjeld en komt de bibliotheek bus op het schoolplein. Wij gaan dan met de hele groep in de bus 2 boekjes uitzoeken die wij thuis met papa of mama gaan lezen zodat we de volgende vrijdag over het boekje in de klas kunnen vertellen.