Ouderbijdrage

Voor activiteiten waarvoor scholen geen geld krijgen van de overheid vragen we de vrijwillige ouderbijdrage. Hiervan betalen we feesten als Sinterklaas, Kerst en Pasen. Ook bij afscheid, huwelijk, ziekte, geboorte kind(eren) bij personeel betalen we de cadeaus uit de ouderbijdrage, zodat de kinderen geen geld mee naar school hoeven te nemen. De vrijwillige ouderbijdrage is inclusief de kosten voor de schoolreis van groep 1 t/m 7. Voor het kamp van groep 8 moet apart betaald worden.

Leergeld: ‘Alle kinderen mogen meedoen’

Niet iedere ouder kan de kosten voor school, sport of culturele activiteiten betalen. Stichting Leergeld Emmen wil deze ouders helpen, zodat hun kinderen mee kunnen doen.

Bedrag en betaling vrijwillige ouderbijdrage

De hoogte van de vrijwillige bijdrage staat in onze jaarlijkse schoolkalender. Daarin staat ook meer informatie over de manier van betalen en over Stichting Leergeld Emmen.