Bso/Tso

BSO Sport en Spel

Buitenschoolse opvang 'Sport & Spel’ is achterin het gebouw van de Triangel gevestigd. De BSO biedt flexibele, voorschoolse, reguliere naschoolse en/of vakantieopvang aan. Er heerst een gezellige, huiselijke en veilige sfeer. De opvang biedt plaats voor ongeveer 20 kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Als de leeftijdsopbouw erg varieert, wordt de groep gesplitst. Het is mogelijk om een 3,5-jarige af en toe eens te laten wennen.
Voor aanvullende informatie verwijzen we u naar de website: www.bso-sportenspel.nl

Voorschoolse peutergroep Dribbel

In het schoolgebouw is een voorschoolse peutergroep gehuisvest. In deze peutergroep worden peuters voorbereid op het gaan naar de kleuterklas en maken ze kennis met uitdagende ontwikkelingsmaterialen en activiteiten. De gemeente subsidieert deze professionele peuteropvang voor kinderen vanaf 2,5 jaar tot 4 jaar. In overleg kan een kind eventueel eerder worden geplaatst.
 Kijk voor meer informatie op de website van Kinderopvang Dribbel